Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Kunst en Cultuur geeft kleur en verruimt je blik

Kunst en Cultuur geeft kleur en verruimt je blik

Kunst en Cultuur geeft kleur en verruimt je blik. En laat dat nou net ons ding zijn: kleuren en blikken.

Kunst en Cultuur geeft kleur en verruimt je blik. En laat dat nou net ons ding zijn: kleuren en blikken.

Feestelijk nieuws! 
(onderstaand bericht kregen wij van de theatermakers, en dit bericht delen we graag met jullie :)


Theatermanifestatie IJmond heeft een nieuwe hoofdsponsor: onze locatietheater productie ZICHT wordt ondersteund door RIGO Verffabriek uit IJmuiden. Als 'meesters in het maken van een fijne omgeving' stimuleert Rigo Kunst en Cultuur waar mogelijk. Omdat Kunst en Cultuur 'tot nadenken aanzetten, je blik verruimen en je mening kleuren'. In die doelstelling kunnen wij ons heel goed vinden en we verheugen ons dan ook op de samenwerking! 

Ander heuglijk nieuws, is dat in het Noord-Hollands Dagblad vanaf 8 juli een reeks prachtige interviews verschijnt met de makers van onze voorstelling. Van spelers tot decorbouwers, vaste mensen tot nieuwe talenten: je maakt kennis met hele verschillende deelnemers. De artikelen geven ook een idee van de locaties waar ZICHT in september wordt gespeeld.
 
Tenslotte kunnen we ook laten weten, dat de kaartverkoop met veel vaart van start is gegaan. We kunnen per avond een beperkt aantal bezoekers meenemen in onze wandeling, dus we raden je aan om snel te boeken! Op onze website vind je uitgebreide informatie. De try-out vindt plaats op woensdag 15 september en van vrijdag 17 t/m zondag 19 september spelen we de voorstelling nog drie avonden. 

Koop hier je tickets

Graag tot ziens bij ZICHT! 

Thema: kunst en cultuur - sponsoring

< Terug naar het overzicht