Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Nieuwe "vloer" collega's

Nieuwe

Vlak voor de intelligente lockdown mochten wij nog twee nieuwe collega's welkom heten. Gelukkig zijn ze voortvarend aan de slag gegaan in een nieuwe stijl van werken: per telefoon, e-mail, What's App en Teams.

We hebben twee nieuwe collega's: Jelle Wiersma en Frank Linde van harte welkom! Met deze twee collega’s erbij is ons Verkoop Buitendienstteam compleet. Beide komen het RIGO-team versterken in de vloerensector. Jelle kun je tegenkomen in de omgeving van Flevoland en Utrecht. Hij is naast accountmanager ook bereikbaar voor je technische vragen. Frank vertegenwoordigt ons in Noordoost Nederland. 

Dit betekent dat we door heel Nederland én België inmiddels goed vertegenwoordigd zijn. Wil je weten wie bereikbaar is voor welk gebied? Zie dan ons kaartje met de rayonindeling. Lekker overzichtelijk!

Momenteel is het natuurlijk wat moeilijker om elkaar te bezoeken en ontmoeten. Schroom echter niet om de vertegenwoordiger uit jouw gebied te bellen bij vragen over ons assortiment of als je een technische vraag hebt. Ze staan je graag te woord. En als deze periode voorbij is, komen ze bij je langs. Dan zorgen we samen weer voor prachtige meesterwerken!

Rayonindeling accountmanagers

< Terug naar het overzicht