Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

RIGO hitlijst bij ‘Muziek in de Maak’

RIGO hitlijst bij ‘Muziek in de Maak’

Van Faithless tot Queen, van de Dire Straits tot Slayer. Dinsdag 28 januari waren Machiel en Toon te gast bij RTV Seaport. In het item ‘Muziek in de Maak’ nodigt RTV Seaport ondernemers uit de maakindustrie uit om te praten over wat voor hun de maakindustrie betekent, hoe zij zover gekomen zijn en hoe zij zich onderscheiden in de markt.

Maar óók om de favoriete plaatjes te draaien van de gasten. Machiel en Toon dienden echter niet hun eigen toppers in, zij vroegen de verschillende afdelingen van RIGO Verffabriek welke nummers zij graag zouden horen. Zo werd de RIGO hitlijst geboren en konden de werknemers twee uur lang tijdens het werk genieten van meesterlijk, diverse muziek. Dat Machiel en Toon niet voor een eigen lijstje gingen ‘siert hun’ volgens presentator Theo Koster, maar bij RIGO Verffabriek wisten we natuurlijk al lang: een meesterwerk maken we samen!

Uitzending gemist? Luister het terug: https://soundcloud.com/theo-koster-471583831/sets/directie-rigo-verffabriek-te-gast-in-muziek-in-de-maak

< Terug naar het overzicht