Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Super gezellig InCoDa 2019

Super gezellig InCoDa 2019

De Interieur Collectie Dagen 2019 waren weer bijzonder gezellig en druk bezocht. Een korte terugblik op drie dagen uit het leven van het RIGO Verffabriek team.

De Interieur Collectie Dagen zijn traditiegetrouw de dagen waarop we veel van onze klanten ontmoeten. Van oudsher is deze beurs natuurlijk een "vloeren-beurs" en zodoende ook de plek voor het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP). We hebben dan ook altijd veel zin in deze beurs en proberen er een feestje van te maken. 

Bij een kopje koffie van het sleurhutje met iedere dag een andere versnapering praten we bij over de nieuwste ontwikkelingen in ons productassortiment en kunnen we in beide stands goed laten zien wat we allemaal in huis hebben. En dit jaar hadden we veel te vertellen: we lanceerden daags voor de beurs deze nieuwe website (het zandkunstwerk om de site onder de aandacht te brengen zal je niet ontgaan zijn), we presenteerden de (ik mag wel zeggen felbegeerde) nieuwe Stalen Stalenbox met samples van de #5050 SKYLT Overlakbare Kleurolie afgewerkt met SKYLT, we konden voor het eerst alle assortimenten uit de vloeren categorie naast elkaar presenteren in onze nieuwe huisstijl, en als klap op de vuurpijl introduceerden we ons EKODUR watergedragen verflijn aan de INCoDa bezoekers. 

En oja, dan vergeet ik nog: de nieuwe kleurcollectie op basis van onze merkarchitectuur en stiekem hadden we ook nog een nieuwe OUd-Hollandse kleurenwaaier voor de Lijnolie Standverven bij ons. Zo zie je maar, we zijn van vele markten thuis en konden dat aan veel mensen laten zien. Heb je het evenement gemist? Je bent altijd welkom voor een kopje koffie in IJmuiden. 

< Terug naar het overzicht