Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Theaterspektakel in Beverwijk

Theaterspektakel in Beverwijk

Wat hebben wij intens genoten van Theatermanifestatie IJmond die met de voorstelling ZICHT zoveel vliegen in één klap slaat: ze maken een fijne omgeving, met en voor héél véél mensen, jong en oud, amateur en professioneel.

 

ZICHT ontroert, verbindt en schuurt, de muziek laat je dwalen en eindeloos speuren naar de thema melodie die te horen is in het carillon, de muziekdoos, het straatorgel, de band en de fanfare. En waarschijnlijk vergeten we er nog talloze! De talentvolle dansers en acteurs weten je in hun wereld te trekken, terwijl de echte wereld er omheen zich er mee probeert te bemoeien. De voorstelling wint en trekt je als toeschouwer in het verhaal. Wat zijn we trots dat we hoofdsponsor mogen zijn! Dikke pluim voor alle deelnemers voor en achter de schermen. Samen maken we een fijne omgeving.

Zicht Theatermanifestatie IJmond

Bijna 200 vrijwilligers maakten samen echt Meesterwerk! Een crew van professionals vormt de ruggegraat van Theatermanifestatie IJmond: tekstschrijver en projectleider Stella van Lieshout, regie door Iris Stam, Muzikale leiding en compositie door Tommie Freke, decor en kostuum ontwerp door Nikki Kröder, realisatie decor door Ilona Timmer en choreografie door Kelly de Haan. Zelf zegt het team over deze samenwerking: 

"We werken met een mix van professionals en amateurs. MAar we doen niet onder voor een volledig professionele productie. Dat komt door het talent dat komt bovendrijven bij producties als deze. Het waarborgen van talent en kwaliteit is echt belangrijk. Daarom willen we nog meer werken vanuit de behoeftes van de makers én de deelnemers. En de vragen stellen: wat heb jij nodig? Waar word jij blij van?" (citaat Stella van Lieshout, in IJmuider Courant woensdag 22 september)

 

< Terug naar het overzicht