Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Experience C30

Met hart en hand staat er op de wand. En dat is direct voelbaar en zichtbaar als je het Leolux Experience Center in Breukelen binnengaat. Ook met hart en hand is de vloer die in het Experience Center ligt behandeld, zodat de collectie volledig tot zijn recht komt.

Experience C30

DATUM
Zomer 2022

OPDRACHTGEVER
Leolux Experience Center

OBJECT
De Corridor 9A, Breukelen

VERWERKER
BRN Parket
Parketlegcombinatie IJsselstein

AANNEMER
Gielissen, Eindhoven
www.gielissen.com

GROOTHANDEL
Kerkhofs Parket, Peer - België

ONDERGROND
Eiken bourgogne

TOEGEPASTE PRODUCTEN
ROYL Oil 2K #4560 C30 – Original Oak
ROYL Project Onderhoud 2K

FOTOGRAFIE
about.today

 

UITDAGING

Direct bij binnenkomst in het Leolux Experience Center valt op hoe goed de getoonde collectie tot zijn recht komt in de lichte ruimte met rustige kleuren. Het fraai vormgegeven eiken bordes met tribune die overgaat in de met eiken beklede trappen en de parketvloer op de 1e etage werd gerealiseerd door het team van BRN Parket uit IJsselstein.

OPLOSSING

Leolux koos voor een nagenoeg foutvrije sortering eiken in onbehandelde look. BRN Parket stelde ROYL Oil 2K #4560 voor in de kleur C30 – Original Oak. Original Oak is gekozen met een knipoog naar SKYLT Original, een naam die al meer dan 15 jaar synoniem staat voor de onzichtbare bescherming van blank eiken. Het kleurpigment in de olie bouwt een extra buffer in tegen de ongewenste verkleuring van het hout. Vooruitkijkend naar de te verwachte hoge belasting van de vloeren is gekozen voor een extra nabehandeling met ROYL Project Onderhoud 2K.