Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Street art in IJmuiden

Kunst en cultuur geven kleur en verruimen je blik. En laat dat nou net ons ding zijn kleuren en blikken! Daarom sponsorden wij graag dit street art project met onze verf.

Street art in IJmuiden

OBJECT

Buitenmuren langs de route naar IJmuiden aan Zee

UITGEVOERD DOOR

Amsterdam Street Art

Kunstenaarsformatie Bier en Brood

OPDRACHTGEVER

Gemeente Velsen

TOEGEPASTE PRODUCTEN

SKYN Supercoat muurverf #8600

 

UITDAGING

In het havengebied van IJmuiden kom je op verschillende locaties langs de route naar IJmuiden aan Zee street art tegen. Als onderdeel van het project De Rauwe Loper van gemeente Velsen wilde de gemeente bezoekers en inwoners van IJmuiden het rauwe karakter van IJmuiden laten ervaren, de toegankelijkheid verbeteren en met trots laten zien wat IJmuiden allemaal te bieden heeft. En RIGO Verffabriek leverde natuurlijk met veel plezier de verf voor dit kunstproject!

OPLOSSING

Sommige muren waren in zeer slechte staat. Om de muren voor te bereiden op de kunstwerken gebruikte Amsterdam Street Art onze SKYN Supercoat. Een mooie matte muurverf, geschikt daar waar een hoogstaande en onberispelijke afwerking wordt gewenst. Door een prettige en makkelijke verwerking en met de bijzonder goede dekking zorgt dit voor een snel en aantrekkelijk eindresultaat.

< Terug naar het overzicht