Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Bazen van Morgen

Bazen van Morgen

RIGO Verffabriek is trotse deelnemer aan de zesde editie van JINC Baas van Morgen. Op 23 januari 2020 staat directeur Machiel voor een dag zijn stoel af aan twee leerlingen van een basisschool in de buurt. Ons bedrijf maakt deel uit van een groot gezelschap: in totaal doen maar liefst 317 ‘bazen’ in Nederland mee aan het evenement. 

Met Baas van Morgen willen RIGO Verffabriek en JINC, een non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren, de aandacht vestigen op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd. Want wie geboren wordt in een omgeving met veel armoede en weinig rolmodellen, heeft minder kans om het ver te schoppen dan leeftijdsgenootjes uit rijkere wijken. Hoe slim of talentvol hij of zij verder ook is.

Onze jonge bazen staat de 23ste een spannende dag te wachten. Taim (12) en Farai (12) zullen door de directeur worden opgehaald op school in de nieuwe electrische bedrijfsauto. Aangekomen op de fabriek zal Machiel het stokje overdragen aan de beide directeuren en zullen zij zich buigen over een spannende uitdaging in het verf productieproces. De manager operations zal de beide directeuren vandaag hard nodig hebben.

Machiel van Westerhoven heeft er zin in. “Ik vind het leuk om ze te laten ervaren dat werken met je hoofd en met je handen mooi samen gaan in de maakindustrie. En...het is te gek om te horen hoe zíj de wereld zien, wat zij belangrijk vinden en wat ze opvalt. Een fantastische dag!”

JINC Baas van Morgen wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Er doen kinderen en bazen mee uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam-Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

 

< Terug naar het overzicht