Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Bicycle Caravan beschermd de weg op!

Bicycle Caravan beschermd de weg op!

Enig toch? Zo’n fietscaravan. Maar hoe bescherm je een fietscaravan zo goed en zo lang mogelijk tegen weer en wind tijdens fietstochten? En ook nog eens op een zo duurzaam mogelijke manier? Met onze TOPLIN lijnolieverf natuurlijk!

Na het proberen van diverse producten, die niet het gewenste effect hadden, kwam de eigenaar van de Bicycle Fietscaravan, Rudi Zwier, uit bij de lijnolieverf van RIGO Verffabriek. Lijnolieverf biedt namelijk een goede bescherming en heeft door het gebruik van een natuurlijk grondstof (lijnolie) een duurzaam karakter. In samenwerking met onze technische adviseurs is er gekozen voor een dekkend systeem op het dak (2x TOPLIN Grondverf en 1x TOPLIN Aflak Hoogglans). Dit omdat het dak het meest te verduren krijgt in het Nederlandse weer. Daarnaast wordt het minder snel heet in de zon en ben je goed zichtbaar in het verkeer. De transparante delen kregen meerdere lagen ORIGINAL Jachtlak.

“Het advies van jou voor de Bicycle Caravan heeft zeer goed uitgepakt. De witte lijnolieverf op het dak en lijnolie op de wanden houden zicht uitstekend”, aldus Rudi Zwier in een berichtje aan één van onze adviseurs.

Kijk op www.bicyclecaravan.com voor meer informatie over de fietscaravan.

Wij wensen alle gebruikers van de caravan heel veel fietsplezier!

< Terug naar het overzicht