Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Directie ontvoerd op Valentijnsdag

Directie ontvoerd op Valentijnsdag

Ja, je leest het goed. Op de dag van de liefde werd onze directie ontvoerd……notabene door het eigen MT. De ontvoering bracht ze naar SHIP in IJmuiden (Sluis Haven Informatie Punt, een experience over de grootste zeesluis ter wereld en het Noordzeekanaalgebied). Daarna ging de reis verder naar de A200 waar volop wordt nagedacht over de ontwikkelingen van een nieuwe brug bij Halfweg.

De directie had eerder de MT leden gevraagd om aan te geven wat de doelstelling In 2025 maken we met KRACHTIGE MENSEN een FIJNE OMGEVINGdat doen we door met RIGO VERFFABRIEK het A-MERK te zijn in markten waar MEESTERS echte WAARDE TOEVOEGEN” betekent voor de processen van RIGO Verffabriek. Het MT kon bij SHIP en de A200 mooi laten zien wat je nodig hebt om niet 5 jaar, maar zelfs 100 jaar vooruit te plannen! En dit kun je alleen maar doen met krachtige mensen/meesters. Want wat alle processen met elkaar verbindt zijn de mensen die er in werken.

Dit is natuurlijk allemaal nogal abstract, daarom kreeg de directie huiswerk mee. Iedere medewerker moest in één woord worden omschreven in zijn/haar kracht. Om zo ieders aandeel aan de reis van 2025 kenbaar te maken.

We zijn heel blij dat de directie ook weer veilig thuis werd gebracht. Op naar 2025!

< Terug naar het overzicht