Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Verf maken ten tijde van Corona

Verf maken ten tijde van Corona

Hoe maak je een fijne omgeving in deze bizarre tijd? een deel van de wereld ligt stil en een ander deel gaat door. Maar "Hoe dan?" is steevast de grote vraag. Ook wij hebben natuurlijk zorgvuldige maatregelen genomen om zoveel mogelijk risico te spreiden, toch te kunnen blijven werken en zo goed mogelijk er toch weer een fijne omgeving van te maken... 

Gelukkig ligt bij ons het werk niet stil en kunnen we met kunst en vliegwerk er een positieve draai aan geven. Op de fabriek werkt iedereen die thuis kan werken thuis. Maar verf maken is bij ons nu eenmaal mensen werk en dus hebben we het productieproces zo ingericht dat iedereen daar op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar zijn of haar werk kan doen.

Wij hebben zorgvuldige maatregelen getroffen voor onze collega’s die op kantoor, in het magazijn en in de productie werken. Leveringen worden zonder direct contact en onder inachtneming van de geldende regels verwerkt. Onze buitendienst werkt vanuit huis en bellen skypen en "teamen" met onze klanten.

Mensen met eenzelfde functie worden gescheiden, zodat ze elkaar niet tegenkomen en dus niet kunnen besmetten. Zo spreiden we het risico. 

Bezoek aan de fabriek wordt niet meer binnengelaten helaas, maar natuurlijk wel te woord gestaan en op een zo efficient mogelijke manier verder geholpen. 

desinfecteren voor iedereen

In onze winkel zijn de maatregelen natuurlijk ook heel zichtbaar. Bij de balies zijn schermen opgehangen, de vloer is een waar "lijnenspel" geworden om klanten te helpen de nodige afstand te houden. Als er teveel mensen tegelijk in de winkel zijn gaan de deuren dicht en moet er buiten gewacht worden. Heel ongezellig natuurlijk dat even lekker koffiedrinken met onze klanten in de koffiehoek er nu even niet inzit. Maar je, we klagen niet! We zijn blij dat de zon schijnt en dat we iedereen zo goed als mogelijk kunnen helpen met zijn of haar klus. 

Lijnenspel

< Terug naar het overzicht