Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Week van de Industriecultuur

Week van de Industriecultuur

In de herfstvakantie staat de Industrie rond het Noordzeekanaal gebied letterlijk in de schijnwerpers. De theaterspots gaan aan in fabriekshallen, op de kades en in de duinen voor een inkijkje in de Industriecultuur.

De Week van de Industriecultuur is een spannende mix waar je muziek, dans, theater en hedendaagse industriële bedrijvigheid kan beleven. Een combinatie die in het DNA zit van het Noordzeekanaalgebied. Tijdens de herfstvakantie vinden er uiteenlopende voorstellingen en rondleidingen plaats in de stoere en soms rauwe gebieden langs het Noordzeekanaal. En dat is ons natuurlijk op het lijf geschreven. De Week start op vrijdag 18 oktober 2019 en eindigt zondag 27 oktober 2019.

Binnenkijken in onze eigen fabriek, maar ook in de koekjesfabriek van Verkade, de hoogovens van Tata of de werkplaats van Microtechniek. Met behulp van een audiotour kun je oude IJmuidense mysteriën ontrafelen, de geheimen van de Beverwijkse haven ontdekken of meezingen met Zaanse arbeidersliederen. Kom langs tijdens de Week en geniet van de diversiteit, de rauwe omgeving, de zeewind en de vele smaken van dit gebied. Benieuwd? Voor het volledige programma en aanmelden voor de vershcillende onderdelen ga je naar de website: het programma Week van de Industriecultuur 2019!

 

Thema: kunst en cultuur - sponsoring

< Terug naar het overzicht