Voor de professional:

Advies of hulp nodig?

Bel rigo verffabriek
0255 54 84 48 OF Mail

< Terug naar het overzicht

Broedmachine Beverwijk verspuit Gerecyclede muurverf

Object:

Broedmachine Beverwijk

Uitgevoerd door:

Zelfstandig uitgevoerd door de broedmachiners zelf.

Architect:

Wim Aardenburg

Groothandel:

RIGO Verfcentrum - IJmuiden

Toegepast product:

EvA Recycled muurverf

Broedmachine Beverwijk verspuit Gerecyclede muurverf

De uitdaging:

De Broedmachine wilde geen standaard muurverf, maar een bewust duurzamere keuze. Daarbij hadden ze een groot oppervlak te bewerken waardoor een spuit-applicatie gewenst was. En de donkere ondergrond moest in één spuitlaag goed dekkend zijn in RAL 9010. 

Ondergrond:

Bestaande latex op minerale ondergrond.

De oplossing:

De SKYN Gerecyclede Muurverf was het product dat precies paste in de wensen van de Broedmachine. Deze verf is geproduceerd uit restanten van professionele muurverven, die volgens een slim procedé zijn gezuiverd en opgewaardeerd. Een dubbelwerkende duurzame keuze dus, want oude restanten worden van afval behoed en er hoeft geen nieuwe verf voor gemaakt te worden.De professionele kwaliteit is uitstekend te verspuiten en de dekkracht is hoog. 

Het resultaat:

Ondanks de tamelijk hoge temperatuur tijdens het verspuiten, verliep het gehele proces vlekkeloos. Er werd in één spuitgang een mooie volle en voldoende dekkende laag aangebracht zonder haperingen. Ongelovelijk hoe zo'n grote industriële ruimte opfrist wanneer alle oude donkere latex is overgespoten met SKYN EvA Gerecyclede Muurverf.

 

< Terug naar het overzicht